H φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα που δεν περιμέναμε! (photos)
Travel

H φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα που δεν περιμέναμε! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται φωτογραφίες της από τις εξορμήσεις της στην υπέροχη παραλία στα Άχλα της Άνδρου, όμως χθες το βράδυ ανέβασε ένα στιγμιότυπο που δεν περιμέναμε. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως κάθε σαββατοκύριακο, μέχρι να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για την τηλεοπτική σεζόν, συνηθίζει να καταφεύγει με το τελευταίο καράβι για Άνδρο, στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα. Άλλωστε, την Παρασκευή ανέβασε και το πρώτο βίντεο με την άφιξή της με το καράβι στο νησί της καρδιάς της.

Η Ελένη λοιπόν άρχισε να "παίζει" με τους followers της, χαρίζοντάς τους όμορφα στιγμιότυπα από τις στιγμές της εκεί. Μέχρι και υποβρύχια φωτογραφία της την ώρα που απολαμβάνει ένα μακροβούτι στα πεντακάθαρα νερά του νησιού ανέβασε.

Όμως, χθες το βράδυ ανέβασε, μετά από πολύ καιρό βραδινή της φωτογραφία από το Onar, τη ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα.

Ήρεμη, όμορφη και ηλιοκαμένη από την ημέρα που πέρασε στη θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Ελένη πόζαρε μέσα σε μία όμορφη γωνιά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, δίνοντάς μας μία ιδέα της όμορφης ατμόσφαιρας που διαθέτει.

Δείτε την παρακάτω στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved