Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Το ερωτικό καλοκαίρι τους σε φωτογραφίες! (photos)
Travel

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Το ερωτικό καλοκαίρι τους σε φωτογραφίες! (photos)

Έχοντας κλείσει έναν χρόνο κοινής πορείας και παράφορου έρωτα, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου συνεχίζουν να απολαμβάνουν την ευτυχία τους εντός και εκτός Ελλάδας. 

Το ζευγάρι έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει την προσωπική του ζωή όσο μπορεί πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως υπάρχουν φορές που η ηθοποιός αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους να πάρουν μία... γεύση από τον έρωτα που οι δυο τους βιώνουν.

Για παράδειγμα, πρόσφατα που βρέθηκαν στην Ύδρα και λίγο αργότερα, όταν ταξίδεψαν μέχρι την Αγία Άννα στην Εύβοια όπου ο γνωστός τραγουδοποιός είχε συναυλία, εκείνη ανέβασε φωτογραφίες τους από το ταξίδι-αστραπή που έκαναν στο Λονδίνο.

Λατρεύουν και οι δύο τη βρετανική πρωτεύουσα, και με κάθε ευκαιρία ταξιδεύουν μέχρι εκεί. Αυτή τη φορά έπρεπε να βρεθεί εκεί η Τόνια για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε να τη συνοδεύσει για να περάσει και εκείνος καλά.

Αυτές τις μέρες η Τόνια ανεβάζει φωτογραφίες από κυκλαδίτικο νησί, χωρίς προς το παρόν να αποκαλύπτει για ποιο πρόκειται.

Όμως συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι. Δείτε την παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved