Τα κορίτσια της showbiz τριγυρνούν στον πλανήτη (photos)
Travel

Τα κορίτσια της showbiz τριγυρνούν στον πλανήτη (photos)

Οι ταξιδιάρες ψυχές της showbiz κάνουν ταξίδια κι εμείς ομολογουμένως ζηλεύουμε.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρε­ώσεις, οι celebrities ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και με τα διαβα­τήρια τους ανά χείρας ξεκίνησαν τα ταξίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Εκεί μακριά από τα αδιάκριτα φλας των φωτογρά­φων και απαλλαγμένοι από το βάρος της αναγνωρισιμότητας, έγι­ναν τουρίστες χωρίς να τους κυνηγό κανένας παπαράτσι και μοιράστηκαν επιλεκτικά τις ομορφότερες αναμνήσεις με τους ακολούθους τους στα σοψιαλ media.

Στη Μογγολία ταξίδεψε η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγο της Μίλτο Καμπουρίδη. Η καταξιωμένη φωτογράφος, η οποία μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί πε­ρισσότερες από 128 χώρες, λατρεύει τα ταξίδια που της δίνουν την ευκαιρία να φωτογραφίζει υπέροχα μέρη. Ωστόσο, το ταξίδι τους είχε και τα αναπάντε­χα του. Οι Αρχές κατάσχεσαν το drone της Μαρίνας και διέγραψαν όλες τις φωτογραφίες πoυ είχε τραβήξει με αυτό από ψηλά.

Μαρίνα Βερνίκου
Μαρίνα Βερνίκου

Μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια έχει και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδο­πούλου, η οποία πρόσφατα ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο αλ­λά και στο Ισραήλ, από όπου και ανέβασε φωτογραφίες, με τα likes να πέ­φτουν βροχή! Ειδικά τα καρέ με το καυτό της μαγιό ανέβασαν τη θερμο­κρασία στα ύψη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στο Λος Αντζελες βρίσκεται από τα μέσα Αυγούστου η Τάμτα. Η τραγουδίστρια, μετά από μια άκρως απαιτητική σεζόν, καθώς, εκτός από τις νυχτερινές της εμφανίσεις, συμμετείχε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο, μπορεί να χαλαρώνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά δεν ξεχνά τους ακολούθους της στα social media, τους οποίους ενημερώνει καθημερινά για το πώς τα περνάει ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες.

Τάμτα
Τάμτα

H Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά την Κέρκυρα, ταξίδεψαν μέχρι την Ιαπωνία. Η παρουσιάστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας πέρασαν υπέροχα κατά την παραμονή τους στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ενώ η Κατερίνα έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφίες σχολιάζοντας εντυπωσιασμένη: «Τόκιο: η πόλη που λιώνεις στο χρώμα και στα φώτα! Η πόλη που αναβοσβήνει διαρκώς... Κυριολεκτικά έχω ξετρελαθεί».

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε στην εξωτική Ταϊλάνδη. «Τελικός προορισμός Ταϊλάνδη! Το συναίσθημα αυτό, που κάνεις απλά ό,τι θέλεις, ανεκτίμητο. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί», έγραψε η Λάουρα και ανέβασε φωτογραφίες.

Λάουρα Νάργιες
Λάουρα Νάργιες

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γά­μου τους κάνοντας ένα ταξίδι στην Καπ­παδοκία. Και βεβαία ο παρουσιαστής και η σύζυγός του δεν θα μπορούσαν να μη μοιραστούν το ειδυλλιακό σκηνικό και το ρομαντικό τοπίο με τους διαδικτυοκούς τους φίλους. Το ζευγάρι περιηγήθηκε στις υπόγειες πολιτείες, έκανε βόλτες στα πα­ζάρια με τα χαλιά, τα κρασιά και τα είδη λαϊκής τέχνης και απόλαυσε την ξεχωρι­στή εμπειρία της πτήσης με αερόστατο.

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved