Το ταξίδι της Μπόμπα με τη Βερνίκου που μας έκανε να... σκάσουμε από ζήλεια!
Travel

Το ταξίδι της Μπόμπα με τη Βερνίκου που μας έκανε να... σκάσουμε από ζήλεια!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεος που ανεβάζουν η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου από την Κένυα μόνο να μας κάνουν να... σκάσουμε μπορούν!

Γιατί δεν συμβαίνει και κάθε μέρα σε κάποιον από εμάς να παίρνει το πρωινό του στη φύση και παρέα με μία καμηλοπάρδαλη.

Οι δύο κυρίες, οι οποίες βρίσκονται εδώ και μερικά 24ωρα στην Κένυα έχουν φροντίσει να επισκεφτούν τα πιο όμορφα μέρη της αφρικανικής χώρας και να ζήσουν απίστευτες εμπειρίες.

Μετά το υπέροχο σαφάρι που έκαναν στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας, οι δυο τους είπαν να γνωρίσουν νέα όμορφα μέρη και να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Βρέθηκαν λοιπόν σε μία κωμόπολη έξω από την πρωτεύουσα όπου υπάρχει ένα μικρό ξενοδοχείο μέσα στη φύση, γύρω από το οποίο ζουν ελεύθερα καμηλοπαρδάλεις.

Μάλιστα οι καμηλοπαρδάλεις, ένα σπάνιο είδος που είναι μάλιστα προστατευόμενο, τρώνε με τον κάθε επισκέπτη μαζί το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό τους γεύμα.

Καταλαβαίνετε ότι η συγκεκριμένη εμπειρία ξετρέλανε τόσο τη Χριστίνα Μπόμπα όσο και την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου και φυσικά ανέβασαν -η κάθε μία στον λογαριασμό της στο instagram- υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Αρκεί μόνο να δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο για να... ζηλέψετε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved