H Ελένη είναι σε... άλλη γη, σ' άλλα μέρη! Η πρώτη φωτογραφία από τις εξωτικές διακοπές της! (pics)
Travel

H Ελένη είναι σε... άλλη γη, σ' άλλα μέρη! Η πρώτη φωτογραφία από τις εξωτικές διακοπές της! (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη το έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να περνάει τα Χριστούγεννα σε εξωτικό προορισμό! Και το ίδιο έκανε και φέτος! 

Φαίνεται πως αυτή η αντίθεση, δηλαδή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην άμμο με τις σαγιονάρες και τα παρεό αντί για ένα χιονισμένο τοπίο, της αρέσει περισσότερο και έτσι και φέτος έφυγε για εξωτικό προορισμό που φυσικά και δεν αποκαλύπτει.

Είναι η προσωπική της ανάγκη κάθε χρόνο τέτοια περίοδο να απολαμβάνει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά της σε ένα τέτοιο μέρος και σήμερα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της.

Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό ενσταντανέ η ίδια απεικονίζεται χαλαρή και ήρεμη, φορώντας παρεό και σαγιονάρες μπροστά από ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη λεζάντα μάλιστα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευτυχία είναι ... Χριστούγεννα με την οικογένεια , σε όποιο μέρος του κόσμου ... όλοι μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τα σχέδιά της για Χριστουγεννιάτικες διακοπές εκτός Ελλάδος σε πρόσφατες δηλώσεις της. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν νιώθει καλά στην περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι το κλίμα τέτοιο που σε ελαφραίνει...

Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε, περίπου κάθε χρόνο, να είμαστε εκεί...».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved