Τανιμανίδης-Μπόμπα: Δεύτερος μήνας του μέλιτος για το ζευγάρι! Φωτό καρτ-ποστάλ απ' το ταξίδι τους
Travel

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Δεύτερος μήνας του μέλιτος για το ζευγάρι! Φωτό καρτ-ποστάλ απ' το ταξίδι τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σπάνια μπορούν να μείνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο ίδιο μέρος αφού τούς αρέσει πολύ να ταξιδεύουν.

Για τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, είχαν προετοιμάσει εδώ και καιρό ένα ξεχωριστό ταξίδι με έναν ακόμα πιο ξεχωριστό προορισμό, μακριά από τα τετριμμένα και τα συνήθη.

Και μπορεί ο καθένας μας να περίμενε πως οι δυο τους θα επιλέξουν κάποιον δημοφιλή χειμερινό προορισμό με χιόνια και στολισμένους δρόμους κάποιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, εκείνοι όμως είπαν να κάνουν τη διαφορά και να ζήσουν τα πιο... εναλλακτικά Χριστούγεννα της ζωής τους σε έναν από τους πιο όμορφους εξωτικούς προορισμούς του κόσμου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς εύχεται χρόνια πολλά ο Σάκης Τανιμανίδης:

Κάνει εντύπωση βέβαια το γεγονός ότι ο άλλοτε παρουσιαστής του Survivor βρέθηκε με τη γυναίκα του στο Παλαουάν όπου γυριζόταν πέρυσι το "αντίπαλο" Nomads, όμως πόση σημασία έχουν όλα αυτά όταν πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι της φύσης που ο καθένας θα ήθελε να το επισκεφτεί;

Το ζευγάρι αντί για γιορτινά τραπέζια με γαλοπούλα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα επέλεξε να γευματίσει πάνω στη θάλασσα απολαμβάνοντας γεύσεις της ασιατικής κουζίνας και αντί για χιονοπόλεμο σε κάποιο χειμερινό θέρετρο της χώρας μας ή του εξωτερικού, βούτηξε στα καταγάλανα νερά των παραλιών απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δείτε την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά του Παλαουάν...

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες διακοπές τους που μοιάζουν με δεύτερο μήνα του μέλιτος στις πανέμορφες Φιλιππίνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved