Η Μύκονος δεν έχει τουρίστες αλλά… βούλιαξε από celebrities! (vid+pics)
Travel

Η Μύκονος δεν έχει τουρίστες αλλά… βούλιαξε από celebrities! (vid+pics)

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει η Μύκονος αφού λόγω της κρίσης του κορονοϊού δεν έχει αποβιβαστεί στο νησί κανένας τουρίστας.            

Όμως, υπάρχουν και οι εγχώριοι τουρίστες και μάλιστα επώνυμοι οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα καλοκαιρινή σεζόν.

Και το νησί των Ανέμων... βούλιαξε από celebrities που βρέθηκαν να σεργιανούν στα στενά σοκάκια του.

Η Βίκυ Κάβουρα με τη Χριστίνα Παππά και τη Νικολέτα Καρρά οι οποίες ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά τη συμμετοχή τους στο J2US έδειξαν να περνούν πολύ καλά τραγουδώντας στα σοκάκια της Μυκόνου. Στην παρέα τους και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο Just The two of Us.

Στο νησί όμως ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία η Χριστίνα Παππά τις προηγούμενες ημέρες είχε μία έντονη δημόσια αντιπαράθεση. Ευτυχώς για τις δυο τους, δεν συναντήθηκαν στα σοκάκια. Όμως η Κωνσταντίνα συνάντησε τυχαία την Τζώννυ Καλημέρη και Χριστίνα Κοντοβά με τους οποίους και συνομίλησε, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonoslive.tv.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με τη Μαρίνα Βερνίκου και την οικογένειά της.

Η Μαρία Καλάβρια, ελεύθερη και ωραία εθεάθη να κυκλοφορεί στα σοκάκια του νησιού, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο αγαπημένο της νησί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού η οποία μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της με κόκκινο μπικίνι και φόντο το απέραντο γαλάζιο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved