Οι celebs στα στενά της Μυκόνου! Τα λαμπερά ζευγάρια και οι σόλο εμφανίσεις
Travel

Οι celebs στα στενά της Μυκόνου! Τα λαμπερά ζευγάρια και οι σόλο εμφανίσεις

Πρώτη... επίσημη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για τη Μύκονο που όπως όλα τα νησιά και οι καλοκαιρινοί προορισμοί της χώρας μας "δοκιμάζεται" λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι το νησί των Ανέμων δεν είχε ούτε... ίχνος τουρίστα, οι απανταχού εγχώριοι celebrities αναχώρησαν Παρασκευή για τον αγαπημένο τους προορισμό, δίνοντας ζωή στη Μύκονο!

Και ποιον δεν είδαμε στα σοκάκια της. Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κυκλοφορούσε μόνη. Τη Μαρία Καλάβρια που προσφάτως χώρισε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κυκλοφορούσε και εκείνη σόλο στο νησί, έχοντας ενίοτε στην παρέα της τον γνωστό pr man Χάρη Σιανίδη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η τελευταία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην απαθανατιστεί με τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη και έτσι ο φακός τούς πέτυχε στα στενά του νησιού σε διαφορετικές λήψεις.

Στη Μύκονο όμως για το τριήμερο βρέθηκε και άλλο ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν την ηρεμία του νησιού, παρά τη μικρή βαβούρα που επικρατούσε τα βράδια στα Ματογιάννια, όπως συμβαίνει συνήθως.

Μία άλλη όμορφη παρέα της Μυκόνου αυτό το τριήμερο ήταν η Χριστίνα Παππά με τη Βίκυ Κάβουρα και τη Νικολέτα Καρρά οι οποίες έχουν έρθει πολύ κοντά από τότε που συναντήθηκαν τηλεοπτικά για το J2US.

Στη Μύκονο εντοπίσαμε και πολλά άλλα ερωτευμένα ζευγάρια όπως τον Κώστα Κοκκινάκη με την αγαπημένη του αλλά και τον Πάνο Καλίδη με τη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved