Δεν φαντάζεστε τι κάνουν Μουτσινάς-Κωνσταντινίδου-Μακρυπούλια στις διακοπές!
Travel

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν Μουτσινάς-Κωνσταντινίδου-Μακρυπούλια στις διακοπές!

Η πιο κεφάτη παρέα καλλιτεχνών είναι σίγουρα αυτή που απαρτίζεται από τον Νίκο Μουτσινά, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τη Ματίνα Νικολάου, τον Θανάση Αλευρά και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο

Η παρέα έχει φύγει από τις αρχές Ιουλίου για διακοπές, όχι στο εξοχικό της Ζέτας στην Πάρο αλλά κάπου στην Πελοπόννησο, και καθημερινά απολαμβάνουν θαλάσσιες βόλτες με σκάφος, βουτιές στην πισίνα και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και πειραγμάτων του ενός προς τον άλλον.

Μάλιστα, παρ' όλο που δεν αποκαλύπτουν πού ακριβώς περνούν τις διακοπές τους, δεν σταματούν να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από τις υπέροχες και ξέγνοιαστες μέρες που περνούν όλοι μαζί.

Μετά από ένα εξαντλητικό μπάνιο και βουτιές από το σκάφος στη θάλασσα, επιστρέφουν στο κατάλυμμά τους και διασκεδάζουν φτιάχνοντας βίντεο κλιπ, χορογραφώντας κάθε τους κίνηση ή απλώς απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.

Όλοι τους δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη συγκυρία να μπορούν να περάσουν λίγες ημέρς όλοι μαζί ξεχνώντας για λίγο τις σκοτούρες και το άχος της καθημερινότητας για να γεμίσουν λίγο μπαταρίες και να ξεκουραστούν μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα.

Αρκεί μόνο να δείτε το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό για να καταλάβετε πόσο αξέχαστες είναι οι φετινές διακοπές για όλα τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας.

Δείτε τη θαλάσσια βόλτα τους με σκάφος στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved