Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Καινούργιου μέσα από φωτογραφίες! (Photos)
Travel

Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Καινούργιου μέσα από φωτογραφίες! (Photos)

Εδώ και δύο εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν ακόμα πιο δυναμικά και με περισσότερη γνώση και εμπειρία. 

Μέχρι τότε, η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να επισκεφτεί τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς και να γνωρίσει και νέους. Όπως συνέβη χθες το βράδυ όταν βρέθηκε στην Κέρο, ένα όμορφο νησί στις Μικρές Κυκλάδες που επισκέφτηκε με σκάφος από τα Κουφονήσια.

Η Κατερίνα, η οποία αυτόν τον καιρό είναι στα καλύτερά της, ανεβάζει συχνά αυτές τις μέρες φωτογραφίες ή βίντεο από τις διακοπές, δείχνοντας να τις απολαμβάνει στο έπακρο.

Δεν αποκαλύπτει το οτιδήποτε ούτε για την παρέα της ούτε ποιοι θα είναι οι προορισμοί των διακοπών της, όμως και μόνο το γεγονός ότι απολαμβάνει χαμογελαστή κάθε της στιγμή εκτός Αθήνας, σημαίνει πως είναι πραγματικά χαρούμενη αυτό το καλοκαίρι.

Και γιατί να μην είναι αφού και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και επαγγελματικά, η Κατερίνα δείχνει να περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το φετινό ξέγνοιαστο καλοκαίρι της όμορφης παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved