Νίκος Αναδιώτης: Με τη γυναίκα του στη Σαντορίνη! Και οι κοιλιακοί... φέτες!
Travel

Νίκος Αναδιώτης: Με τη γυναίκα του στη Σαντορίνη! Και οι κοιλιακοί... φέτες!

Ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του Βασιλική Σταματοπούλου βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Σαντορίνη και απολαμβάνουν μίνι διακοπές

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο παιδιά και απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, είπε να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσει όμορφες στιγμές σε ένα από τα πιο ερωτικά και ρομαντικά νησιά της χώρας μας.

Το νησί του Ηφαιστείου άλλωστε ενδείκνυται για ερωτευμένα ζευγάρια όπως είναι ο ηθοποιός και παρουσιαστής με τη σύζυγό του.

Καλεσμένοι του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη, οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή στο Wet Stories στον Περίβολο, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Σαντορίνης.

Φυσικά τα βλέμματ όλων τράβηξε πάνω του ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος παρότι απέχει από την πρώτη γραμμή των φώτων της δημοσιότητας, παραμένει το ίδιο γοητευτικός και φυσικά fit.

Εννοείται πως το βλέμμα όλων στράφηκε στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του που φυσικά διατηρεί με πολλή γυμναστική και καθημερινή άθληση.

Όσο για τη σύζυγό του, παρά τις δύο γέννες, διατηρεί τις τέλειες αναλογίες και πολύ γραμμωμένο κορμί, μιας και είναι και εκείνη φανατική της υγιεινής διατροφής και της σωστής γυμναστικής.

Δείτε φωτογραφίες από όμορφες στιγμές τους στη μαγευτική Σαντορίνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved