Καλημέρης-Κοντοβά: Διένυσαν 4.500 χλμ. σε 24 μέρες! To Biketrip τους σε φωτό!
Travel

Καλημέρης-Κοντοβά: Διένυσαν 4.500 χλμ. σε 24 μέρες! To Biketrip τους σε φωτό!

Ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο διακοπών επέλεξαν ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά οι οποίοι ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας αυτήν την τόσο δυνατή εμπειρία. 

Ανέβηκαν στον Όλυμπο, πέρασαν από τη Λάρισα, πήγαν στο Απολιθωμένο Δάσος και το Σουφλί, έφτασαν στις Καστανιές, στα κλειστά ελληνοτουρκικά σύνορα, απόλαυσαν βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, έφαγαν τοπικά εδέσματα με τους ντόπιους στα Πομακοχώρια, κολύμπησαν σε ποτάμια (δείτε το παρακάτω βίντεο)...

https://www.instagram.com/p/CDjGow-DiVG

Έκαναν βόλτα με άλογα στη Λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες, απόλαυσαν ήρεμες στιγμές στο Νυμφαίο της Φλώρινας, περιηγήθηκαν στη μεγάλη Πρέσπα, είδαν τη φύση από κοντά στο υπέροχο Περτούλι, πέρασαν από τα Άγραφα και τελικά κατέληξαν και πάλι στην Αθήνα, μετά από 24 ημέρες και 4,500 χιλιόμετρα.

Ένα αξέχαστο ταξίδι που ήθελαν πολύ να κάνουν και οι δύο και που τους γέμισε με εικόνες, αναμνήσεις και πολλές εμπειρίες αλλά και φιλίες.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά, μαγεμένη από τις ομορφιές που συνάντησε στον Έβρο αλλά και τους ανθρώπους που είχε την τύχη να γνωρίσει στις περιηγήσεις της με τον Τζώνυ Καλημέρη, ανέβασε φωτογραφίες από εκεί και έγραψε σε μια λεζάντα μία πολύ όμορφη στιγμή που βίωσε: "Στο bucket list του ταξιδιού ήταν και το Δέλτα του Έβρου ! Με την «πλάβα» του κ.Σπύρου (ή Πίπης οπως λέει ο ίδιος) τριγυρίσαμε στις εκβολές του ποταμού, ακούσαμε ιστορίες, συναντήσαμε ψαράδες που μας κέρασαν καβούρια, είδαμε διάφορα ήδη πουλιών... Στο τέλος καταλήξαμε στην καλύβα του κ.Πίπη όπου μας κέρασε τοπικό τσίπουρο, μεζέδες που ετοίμασε ο ίδιος και οτι είχε φέρει απο τον κήπο του. Και δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε, έτσι απλά, όπως κάνουμε στην Ελλάδα!".

Δείτε παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού από αυτό το μοναδικό ταξίδι με μηχανή που θα τούς μείνει αξέχαστο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved