Βασάλος-Βαλαβάνη: Ρομαντική φθινοπωρινή απόδραση για δύο! (photos)
Travel

Βασάλος-Βαλαβάνη: Ρομαντική φθινοπωρινή απόδραση για δύο! (photos)

Τι και αν ο κορονοϊός έχει κλείσει τους περισσότερους από εμάς μέσα στο σπίτι; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η σύντροφός του Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπου φύγει φύγει! 

Το ερωτευμένο ζευγάρι που πλέον είναι σχεδόν δυόμιση χρόνια μαζί πήρε τα απολύτως απαραίτητα μαζί του και έφυγε για έναν ευλογημένο τόπο που ενδείκνυται για τα αγαπημένα extreme sports που αρέσουν και στους δύο.

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές που λατρεύουν τις αποδράσεις, είτε μακρινές είτε κοντινές, αυτή τη φορά επέλεξαν την Ήπειρο και το απίστευτο φυσικό της κάλλος για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να επιδοθούν σε extreme sports όπου είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί.

Αφού έκαναν ράφτινγκ και κατάβαση σε καταρράκτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ως πιο τολμηρός βούτηξε και στα παγωμένα νερά του ποταμού Άραχθου και όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε, το καταδιασκέδασε.

Και επειδή μετά από τόση δράση και περιπέτεια, είναι ό,τι πρέπει ένα παραδοσιακό τραπέζι της Ηπείρου, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Πάπιγκο και απόλαυσε τοπικές συνταγές και υπέροχες λιχουδιές.

Δείτε φωτογραφίες από τη μίνι αυτή απόδρασή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved