Ρένος Ρώτας: Περνάει το lockdown στην Ελβετία και δεν φαντάζεστε με ποιους!
Travel

Ρένος Ρώτας: Περνάει το lockdown στην Ελβετία και δεν φαντάζεστε με ποιους!

Στην πανέμορφη και παγωμένη Ελβετία περνάει την περίοδο του Lockdown ο Ρένος Ρώτας και σίγουρα δεν είναι μόνος!

Ο Έλληνας ηθοποιός, εφόσον τα πάντα είναι "νεκρά" καλλιτεχνικά στη χώρα μας και δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Λοζάνη της Ελβετίας όπου ζει η αδελφή του. Εκεί προφανώς έχει δημιουργήσει την οικογένειά της, έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια που δείχνουν να είναι ήδη η αδυναμία του ευτυχισμένου θείου.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν σταματάει να πηγαίνει μαζί τους βόλτες σε πάρκα -και εκεί είναι πολλά- και να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους μιας και υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόταν μακριά τους. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πού βρέθηκε ο Ρένος Ρώτας στην Ελβετία. Τοπία μαγικά, σαν βγαλμένα από παραμύθι:

Είναι γεγονός ότι λόγω δουλειάς, ο Ρένος Ρώτας δεν ταξιδεύει συχνά στην Ελβετία για να δει την αδελφή του και την οικογένειά της. Γι' αυτό και προφανώς είδε το lockdown ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκουραστεί, να αλλάξει παραστάσεις και φυσικά να βρεθεί κοντά σε τόσο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός είναι πολύ δεμένος με την αδελφή του από τότε που ήταν μικρά παιδιά και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που με την πρώτη ευκαιρία επιδιώκει να τη συναντήσει. Και εκείνη όμως τρέφει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της στον οποίο τώρα που βρίσκεται κοντά της μέχρι και... κασκόλ τού έπλεξε για να τον ζεσταίνει τις κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ήδη ο Ρένος Ρώτας από το ταξίδι του στη Λοζάνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved