Τσαπανίδου: Στην Ολλανδία για να υποδεχτεί το πρώτο εγγόνι της! Ταξίδεψε ξανά μετά από 16 μήνες!
Travel

Τσαπανίδου: Στην Ολλανδία για να υποδεχτεί το πρώτο εγγόνι της! Ταξίδεψε ξανά μετά από 16 μήνες!

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η πιο χαρούμενη μέλλουσα γιαγιά του κόσμου, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει εδώ και ένα 24ωρο, από τότε δηλαδή που πάτησε το πόδι της στην Ολλανδία, όπου ζει μόνιμα η κόρη της Μαρίνα. 

Η 54χρονη δημοσιογράφος εδώ και καιρό ασχολούταν με όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της εγγονάκι.

Η κόρη της Μαρίνα, η οποία ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ είναι έγκυος και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του γιατρού της πρόκειται να γεννήσει τον γιο της σε λίγες μέρες.

Έτσι, η Πόπη Τσαπανίδου έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να έχει ο εγγονός της ό,τι χρειάζεται τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Η ίδια έφυγε για την Ολλανδία με σημερινή πτήση και ήδη βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, αναμένοντας φυσικά ακόμα πιο ανυπόμονα τον ερχομό του μπόμπιρα.

Όπως ανέφερε στις περισσότερες από τις αναρτήσεις της, είχε να ταξιδέψει, λόγω πανδημίας, πάνω από 16 μήνες, κάτι που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το ταξίδι.

Με τίποτα όμως δεν θα συγκρίνονται αυτά τα συναισθήματα, όταν θα πρωτοαντικρίσει τον μικρούλη που αναμένεται να σκορπίσει στην οικογένεια την απόλυτη ευτυχία.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Πόπης Τσαπανίδου από την Ολλανδία αλλά και στον δρόμο για εκεί:

Δείτε το βίντεο με το ταξίδι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved