Με την άρση του lockdown οι celebs όπου φύγει φύγει! Από το Μιλάνο ως το Ντουμπάι!
Travel

Με την άρση του lockdown οι celebs όπου φύγει φύγει! Από το Μιλάνο ως το Ντουμπάι!

Δεν πρόλαβαν να ακούσουν για την άρση του lockdown και οι celebs ετοίμασαν βαλίτσες και όπου φύγει φύγει για το εξωτερικό για μίνι διακοπές ή απλά για να δουν στον προορισμό τους αγαπημένα τους πρόσωπα!

Όπως η Πόπη Τσαπανίδου που έβγαλε εισιτήριο με την πρώτη πτήση για να βρεθεί στην Ολλανδία όπου ζουν οι δύο κόρες της. Μία από τις δύο, έγκυος στο πρώτο της παιδί, θα έκανε για πρώτη φορά γιαγιά και εκείνη ήταν αδύνατον να λείπει από μία τέτοια τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας. Μάλιστα η όμορφη δημοσιογράφος ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Τόσο της είχε λείψει ένα ταξιδάκι!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πάλι, ήθελε να αφοσιωθεί σε ένα αγαπημένο της χόμπι, το shopping therapy. Και πού καλύτερα από τη Μέκκα της μόδας, το Μιλάνο; Η όμορφη πρώην παίκτρια της Φάρμας, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, έφυγε για την όμορφη Ιταλική πόλη και το ευχαριστήθηκε. Από μπουτίκ σε οίκο μόδας και ξανά την άλλη μέρα τα ίδια. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε από εκεί έγραψε: "Shopping Therapy!!! 🛍
Πόση χαρά παίρνεις όταν επιτέλους μετά από τόσο καιρό καραντίνας βγαίνεις για ψώνια !!!!
Και πόσο μάλλον όταν αυτά τα ψώνια είναι δωράκι στον εαυτό σου από εσένα την ίδια μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια!
Οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε δυνατές και ανεξάρτητες!💪🏽💫
Αρκεί να το πιστέψουμε!!! Και η κάθε μία το αξίζει !!!"

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε από το Μιλάνο:

Στο Ντουμπάι με παρέα -την οποία δεν αποκάλυψε βρέθηκε για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στα Αραβικά Εμιράτα για μίνι διακοπές όπου και απόλαυσε τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου έμενε αλλά και τον καυτό ήλιο ενώ δεν παρέλειψε να πάει και μία βόλτα στην έρημο για να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα αλλά και παιχνίδια στους αμμόλοφους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved