Survivor: James Καφετζής: Η πρώτη κοινή φωτό με την αγαπημένη του από τις διακοπές τους!
Travel

Survivor: James Καφετζής: Η πρώτη κοινή φωτό με την αγαπημένη του από τις διακοπές τους!

Ξέγνοιαστες διακοπές απολαμβάνει ο πρώην παίκτης του Survivor, James Καφετζής, με την καλλονή, Maxine Dold.

Προ ημερών ο James δημοσίευσε μια φωτογραφία από γνωστό beach bar της Ρόδου, όπου έτρωγε μια λαχταριστή φρουτοσαλάτα και την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Maxine!

Η γερμανικής καταγωγής Maxine Dold είναι μια κούκλα και επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ρόδο με τον James!

Και μπορεί να γράφτηκε ότι χώρισαν πριν από το Survivor, μήπως όμως κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης;

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ήταν στο survivor ο James είχε πει: «Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό»!

Σε ένα έπαθλο επικοινωνίας εκείνη μέσω βίντεο που του έστειλε, του είπε ότι τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να περάσουν μαζί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η Maxine του είπε: «Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη». Και τελικά, αυτό που είπε, αυτό και συνέβη.

Χθες το βράδυ, η Maxine και ο James βγήκαν για ποτό και εκείνος ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά από καιρό. Σ' αυτή απεικονίζονται οι δυο τους σε μεγάλα κέφια ποζάροντας μαζί με έναν φίλο τους.

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved