Ξέγνοιαστες διακοπές για τον παρουσιαστή με την οικογένειά του στη Ζάκυνθο!
Travel

Ξέγνοιαστες διακοπές για τον παρουσιαστή με την οικογένειά του στη Ζάκυνθο!

Μετά από μία σύντομη απόδραση στη Σαντορίνη, ο γνωστός παρουσιαστής με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην πανέμορφη Ζάκυνθο!

Μετά από έναν πραγματικό δύσκολο χειμώνα για όλους, ήταν επιτακτική ανάγκη να φύγει για διακοπές και δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πιο καλή παρέα από τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μετά από μία ρομαντική απόδραση με τη σύζυγό του Μαρία Δήμου στο νησί του Ηφαιστείου που λατρεύουν και οι δύο, έφυγαν για καλοκαιρινές... περιπέτειες στο... Φιόρο του Λεβάντε.

Η Ζάκυνθος είναι έτσι και αλλιώς ένας αγαπημένος προορισμός στο Ιόνιο και ο παρουσιαστής θέλησε να βρεθεί εκεί με την κόρη του, τον γιο του και τη γυναίκα του για να ξεκουραστούν και να χαρούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Μάλιστα, ήδη η προσωπική σελίδα του Στέφανου Κωνσταντινίδη έχει γεμίσει από όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους εκεί.

Στο νησί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και συγγενείς αλλά και φίλους με τους οποίους περνούν πολύ όμορφα, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο της οικογένειας.

Βουτιές στην πισίνα ή τα καταγάλανα νερά της Ζακύνθου, βόλτες στα πιο όμορφα μέρη του νησιού αλλά και θαλάσσιες εξορμήσεις με φουσκωτά σε παρακείμενες παραλίες όπως και γεύματα σε αγαπημένα παραδοσιακά ταβερνάκια για θαλασσινούς μεζέδες και ψαρικά είναι ό,τι επιζητούσε η οικογένεια για να χαλαρώσει και να αφήσει πίσω της τη δύσκολη καθημερινότητα της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved