Survivor: Το καυτό τσιφτετέλι της Ναυσικάς στη Μύκονο και οι εμφανίσεις που ανέβασαν θερμοκρασία
Travel

Survivor: Το καυτό τσιφτετέλι της Ναυσικάς στη Μύκονο και οι εμφανίσεις που ανέβασαν θερμοκρασία

Μπορεί το Survivor να αποτελεί παρελθόν πλέον για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όμως η ίδια δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της και να έχει επιστρέψει πλήρως στην πραγματικότητα. 

Μάλιστα, για το τριήμερο, η εντυπωσιακή καλλονή επέλεξε την αγαπημένη της Μύκονο για να αλλάξει παραστάσεις και να ξεφύγει λίγο από τη ρουτίνα και φυσικά ό,τι της έλειψε τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο, φρόντισε να το γευτεί στο νησί των Ανέμων.

Η Ναυσικά λοιπόν, έχοντας δίπλα της καλούς φίλους και οπλισμένη με την καλύτερή της διάθεση, και παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων που ήθελαν την κακοκαιρία Genesis να χαλάει τα σχέδια των εκδρομέων, απόλαυσε όμορφες στιγμές στο νησί και εννοείται ότι δεν έμεινε μακριά από τη θάλασσα που λατρεύει.

Απόλαυσε όμορφες στιγμές κάτω από τον ήλιο για να διατηρήσει το υπέροχο μαύρισμα που απέκτησε στον Άγιο Δομίνικο και κολύμπησε στα νερά του Αιγαίου απαλλαγμένη από κάθε σκοτούρα και άγχος.

Και βέβαια με κάθε ευκαιρία, η όμορφη μελαχρινή τού έδινε και καταλάβαινε στον χορό που τόσο της είχε λείψει το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, σε κάποια έξοδό της σε beach bar του νησιού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν άκουσε ένα αγαπημένο της τραγούδι σε ανατολίτικο ρυθμό, πετάχτηκε από τη θέση της και άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved