Τίποτα δεν μένει κρυφό! Ο εξωτικός προορισμός που περνούν το τριήμερο Κοκλώνης-Καινούργιου-Δεβετζή
Travel

Τίποτα δεν μένει κρυφό! Ο εξωτικός προορισμός που περνούν το τριήμερο Κοκλώνης-Καινούργιου-Δεβετζή

Ο Νίκος Κοκλώνης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Πηγή Δεβετζή αναχώρησαν την Παρασκευή για εξωτικό προορισμό και ήθελαν και οι τρεις να κρατήσουν μυστικό τον προορισμό τους. 

Να όμως που τίποτα δεν μένει κρυφό. Γιατί στην εκπομπή Τι λες τώρα; η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι οι τρεις τους βρίσκονται στο πολυτελές θέρετρο της Αιγύπτου Σαρμ Ελ Σέιχ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και σε υψηλή θέση στη λίστα των ταξιδιωτών θέρετρα που μάγεψε τόσο τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή όσο και τις φίλες του.

Μάλιστα, η παρέα απόλαυσε ξεχωριστές εμπειρίες, δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές και κάνοντας παρέα με πολλούς βεδουίνους, όπως αποκάλυψε με ποστ της στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

"Πρώτη φορά …στην έρημο!🐫
Ξεκάθαρα μια lifetime εμπειρία…η μοναδική γοητεία των άγονων αυτών περιοχών του κόσμου δε με άφησε ασυγκίνητη…για την ακρίβεια με συγκλόνισε ✨
Κάθε ταξίδι μαζί σου φίλε μου @nkoklonis #mrtravel είναι μια υπέροχη περιπέτεια κ μια συλλογή γνώσεων για μένα (έμαθα τα πάντα για τους "Ανθρώπους της υπαίθρου" γνωστούς σε μας …Βεδουίνους) και άλλα πολλά".

Μέχρι και σαφάρι στην έρημο απόλαυσαν οι τρεις τους δείχνοντας να εκπλήσσονται ευχάριστα από τις απίστευτες εμπειρίες που έζησαν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved