Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κλέλια Ανδριολάτου topless στα Κουφονήσια, ανεβάζουν τη θερμοκρασία!
Travel

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κλέλια Ανδριολάτου topless στα Κουφονήσια, ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κλέλια Ανδριολάτου έκαναν μίνι διακοπές στα υπέροχα Κουφονήσια και μοίρασαν... εγκεφαλικά και εμφράγματα με τις σέξι πόζες τους και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους!

Οι δύο καλλονές οι οποίες ανήκουν στα κορίτσια που μανατζάρει η Έλενα Χριστοπούλου, μαζί με μερικές ακόμα κοπέλες που συνεργάζονται, βρέθηκαν στον υπέροχο αυτό προορισμό με αφορμή τον γάμο μίας φίλης τους.

Έτσι, είπαν να απολαύσουν και μερικές μέρες διακοπών, μακριά από όλους και όλα, με υπέροχη θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και κάνοντας βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.

Μόνο που δεν κάθισαν καθόλου... ήσυχες αφού όλη μέρα κυκλοφορούσαν με ένα μπικίνι και πολλές φορές και... χωρίς αυτό!

Μάλιστα, τόσο η Κλέλια Ανδριολάτου που πολύ σύντομα θα βλέπουμε και επί της οθόνης ως συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη νέα του σειρά "Μαέστρος" που θα προβάλλεται στο Mega, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που γράφεται και λέγεται ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks τη νέα σεζόν, ανέβασαν φωτογραφίες τους... topless.

Η μεν Κλέλια φορώντας μόνο ένα αέρινο παρεό έξω στη βεράντα, η δε Ηλιάνα καλύπτοντας το στήθος της μόνο με ένα μαξιλάρι, άφησαν λίγα στη... φαντασία όσων είδαν τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ανέβασαν από τα Κουφονήσια.

Και οι δύο, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα κορίτσια στην παρέα τους, δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο ή αδιάφορο με τέτοιες εμφανίσεις. Δείτε τις στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved