Σασμός: Η Τζένη, η Στέλλα και η Θοδώρα ανεβάζουν... θερμοκρασία στα νησιά στις κοινές διακοπές τους!
Travel

Σασμός: Η Τζένη, η Στέλλα και η Θοδώρα ανεβάζουν... θερμοκρασία στα νησιά στις κοινές διακοπές τους!

Σασμός: Μπορεί στην αγαπημένη σειρά του Alpha η Σάντυ Χατζηιωάννου, η Ευγενία Σαμαρά και η Δανάη Παππά να κρατούν τελείως διαφορετικούς ρόλους, όμως στην πραγματική ζωή δείχνουν να τα έχουν βρει ως παρέα!

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του πρώτου κύκλου της σειράς που στις 8 Ιουλίου ρίχνει αυλαία, οι τρεις φίλες, οι οποίες ήρθαν κοντά μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία τους, έφυγαν για τα ελληνικά νησιά προκειμένου να απολαύσουν τις πρώτες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Μάλιστα όλες τους ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram ανέβασαν φωτογραφίες από αυτές τις όμορφες κοινές διακοπές τους.

Οι τρεις φίλες, οι τηλεοπτικές Τζένη, Θοδώρα και Στέλλα βρέθηκαν στην Πάρο, αγαπημένο προορισμό ειδικά της Δανάης Παππά, που δεν περνάει καλοκαίρι που να μην επισκεφτεί.

Οι τρεις νέες ηθοποιοί, απόλαυσαν βουτιές, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στη θάλασσα, έκαναν sup, γυμνάστηκαν, έπαιξαν, πείραξαν η μία την άλλη, χαλάρωσαν, αστειεύτηκαν και γενικότερα πέρασαν υπέροχα.

Μπορεί οι κοινές διακοπές τους να ολοκληρώθηκαν -τουλάχιστον για την ώρα- όμως η Δανάη Παππά ανέβασε φωτογραφίες και με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη με τον οποίο βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μεγανήσι.

Όσο για τις εμφανίσεις τους με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Δεν μπορείς να διαλέξεις ποια είναι πιο όμορφη και πιο καλλίγραμμη από την άλλη... Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved