Μεταξά-Καπότσης: Νέες φωτό από το παραμυθένιο honeymoon! Η νυφική σουίτα και τα εξωτικά τοπία!
Travel

Μεταξά-Καπότσης: Νέες φωτό από το παραμυθένιο honeymoon! Η νυφική σουίτα και τα εξωτικά τοπία!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, βρίσκονται σε mood... ταξιδιού του μέλιτος αφού εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται στις Μαλδίβες

Το ερωτευμένο ζευγάρι που πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στα Φαλάσαρνα Χανίων στην Κρήτη παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια τόσο τον γάμο όσο και το ταξίδι του μέλιτος που ήθελε να έχει εξωτικό προορισμό.

Και τι πιο... εξωτικό από τις Μαλδίβες όπου φρόντισαν να κάνουν κράτηση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία.

Πρόκειται για τα γνωστά ξύλινα σπιτάκια μέσα στο νερό όπου το ζευγάρι είναι απομονωμένο και δέχεται ακόμα και το πρωινό του με... βάρκα!

Απομονωμένοι από όλους και όλα, οι δύο ερωτευμένοι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και τα ειδυλλιακά τοπία που συναντούν και που δεν έχουν καμία σχέση με τις ομορφιές της χώρας μας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά δείχνει να απολαμβάνει και τις Μαλδίβες by night, κάνοντας βραδινές εξόδους σε τοπικά κλαμπ για να απολαύσει υπέροχα κοκτέιλ και τοπικές λιχουδιές, έχοντας βέβαια πάντα κοντά της τον άντρα της ζωής της ο οποίος όμως προτιμάει να απέχει από τα stories που ανεβάζει η σύζυγός του συνεχώς στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Το διασκεδάζει όμως το ίδιο με εκείνη, όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί και οι δυο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved