Οι περιπέτειες του Κωνσταντίνου Βασάλου στα Κύθηρα! Την ίδια ώρα η Βαλαβάνη...
Travel

Οι περιπέτειες του Κωνσταντίνου Βασάλου στα Κύθηρα! Την ίδια ώρα η Βαλαβάνη...

Ξανά χωριστά περνούν μέρος του καλοκαιριού ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρ' όλο που πριν από μερικές εβδομάδες, με κοινές εμφανίσεις τους, διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να διανύουν κρίση στη σχέση τους. 

Τώρα όμως μας... ξαναμπέρδεψαν καθώς αλλού περνάει τις διακοπές του ο Βασάλος και αλλού βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά από την επιστροφή του παρουσιαστή και personal trainer από την Ασία όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star «Asia Express», ξεκίνησαν για το ζευγάρι οι καλοκαιρινές αποδράσεις.

Αρχικά οι δυο τους βρέθηκαν στα Στύρα της Εύβοιας με την παρέα τους ενώ λίγο πριν είχαν προηγηθεί σύντομες διακοπές τους στην Κρήτη, αλλά και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση που έδειχνε να διαλύει τις φήμες περί χωρισμού ή έστω κρίσης.

Τώρα όμως, με νέες αναρτήσεις τους, η όμορφη δημοσιογράφος και ο γνωστός παρουσιαστής δείχνουν να μπερδεύουν ξανά τα πράγματα αφού εκείνος είναι για διακοπές με την παρέα του στα Κύθηρα και εκείνη έμεινε πίσω για να δώσει το παρών σε ροκ συναυλία πολύ καλού της φίλου με την παρέα της.

Ο Βασάλος μάλιστα βρίσκεται στα Κύθηρα με τον τραγουδιστή Χρήστο Σώζο με τον οποίο έχουν κοινή αγάπη για το fitness και ακολουθούν σχεδόν ίδια προγράμματα διατροφής και γυμναστικής. Ο Κωνσταντίνος ανέβασε στιγμιότυπα από τις κοινές διακοπές τους στα Κύθηρα όπου επισκέφτηκαν όλοι μαζί απόμερες παραλίες και μέρη του νησιού που λίγοι γνωρίζουν, όπου η φυσική ομορφιά είναι απαράμιλλη.

Όσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έδειξε να στενοχωριέται καθόλου που ακολούθησε τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από εκείνον αφού έδειξε να περνά πολύ καλά στη συναυλία όπου βρέθηκε. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:

H Ευρυδίκη το καταδιασκέδασε πάντως:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις χωριστές μέρες που περνούν η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved