Ιάκωβος Γκόγκουα: Τριήμερη απόδραση στη μαγευτική Σαντορίνη!
Travel

Ιάκωβος Γκόγκουα: Τριήμερη απόδραση στη μαγευτική Σαντορίνη!

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα δεν είναι απλά ένας καταξιωμένος επαγγελματίας, αλλά και ένας δεινός Traveler που λατρεύει να γνωρίζει τους μαγικούς τόπους του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει επισκεφτεί περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Ο γιατρός των χιλιάδων followers Ιάκωβος Γκόγκουα βρέθηκε αυτή τη φορά εντός των τειχών της Ελλάδος, στην πατρίδα των μύθων και της ασυναγώνιστης θέας, στο νοτιότερο τμήμα των νησιών των Κυκλάδων, στη μαγευτική Σαντορίνη, που με το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα της ενσαρκώνει μια χαλαρή αίγλη που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου. Μαζί με αγαπημένους του φίλους ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις απίστευτες τοποθεσίες του νησιού που έχει τοποθετηθεί παγκοσμίως ως ένα από τα ωραιότερα της Γης.

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα επισκέφθηκε τα γραφικά χωριά της Σαντορίνης με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο πέλαγος και το βυθισμένο ηφαίστειο. Τα Φηρά, το Ημεροβίγλι αλλά και η Οία μαγεύουν άλλωστε κάθε ταξιδιώτη. Ο ίδιος άλλωστε θεωρεί πως τα ταξίδια αποτελούν φάρμακο για την ψυχή κάθε ανθρώπου.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved