Ταμίλα Κουλίεβα: Το ονειρικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική μέσα από φωτογραφίες και οι φωτό με μαγιό!
Travel

Ταμίλα Κουλίεβα: Το ονειρικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική μέσα από φωτογραφίες και οι φωτό με μαγιό!

Λατρεία για τα ταξίδια έχει η Ταμίλα Κουλίεβα η οποία αυτές τις μέρες κάνει άλλο ένα ταξίδι ονειρικό, αυτή τη φορά στη Λατινική Αμερική. 

Μετά από ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες, κυρίως Μήλο και Σίφνο -έκανε ένα πέρασμα λίγο πριν και από τον Σαρωνικό και την όμορφη Ύδρα- η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε για ένα ταξίδι που θα τις χαρίσει υπέροχες εμπειρίες, αναμνήσεις αλλά και μοναδικές εικόνες που θα κουβαλά για πάντα στη ζωή της μέσα στο μυαλό και την καρδιά της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα -έχει μαζί της και την αγαπημένη της ανιψιά- έφυγε για Μεξικό όπου και έζησε μία αξέχαστη εμπειρία «πετώντας» με αερόστατο στη δύση του ηλίου.

Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε στο πανέμορφο και... πολύχρωμο Εκουαδόρ που είναι πραγματικά μαγευτικό.

Μάλιστα ανέβασε πάρα πολλές φωτογραφίες από αυτά τα δύο ταξίδια της και προφανώς έπεται και συνέχεια μιας και συνεχίζει να ανακαλύπτει τις όμορφες αυτές χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Για όσους την παρακολουθούν, θα τούς είναι γνωστό ότι λίγους μήνες πριν η Ταμίλα Κουλίεβα είχε κάνει άλλο ένα μακρινό ταξίδι. Αυτή τη φορά στην εξωτική και γεμάτη χρώματα και αρώματα Ταϋλάνδη που τη μάγεψε.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της από εκεί, δείχνοντας να απολαμβάνει τις περιπέτειές της σαν μικρό παιδί.

Όσο για τις φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε η ίδια η Ταμίλα Κουλίεβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτές είναι μία προς μία! Όνειρο! Δείτε παρακάτω φωτογραφικά της στιγμιότυπα από τις ταξιδιωτικές της περιπέτειες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved