Μπόμπα-Τανιμανίδης: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στην παγωμένη Ισλανδία! Οι πρώτες φωτό είναι...όνειρο
Travel

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στην παγωμένη Ισλανδία! Οι πρώτες φωτό είναι...όνειρο

Μπορεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι να το πέρασαν σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη για διακοπές, τη Μύκονο, όμως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν ανάγκη σίγουρα από μία μικρή αλλαγή! 

Και το ζευγάρι είπε να μην κάνει μία μικρή αλλά μία μεγάλη αλλαγή! Γιατί να βρεθούν σε ένα άλλο μέρος για βουτιές και ηλιοθεραπεία στη θάλασσα σε προορισμό με πολύ υψηλές θερμοκρασίες;

Μία αλλαγή ήταν αναγκαία και σκέφτηκαν τον πιο όμορφο και ξεχωριστό προορισμό για μία μίνι απόδραση μόνο για δύο.

Άφησαν τις δίδυμες κόρες τους λοιπόν στα καλύτερα χέρια και έφυγαν για την Ισλανδία όπου και θα παραμείνουν για περίπου μία εβδομάδα.

Όπως μας ενημέρωσε και η Χριστίνα Μπόμπα ποζάροντας σε ένα από τα πιο ξακουστά μέρη της Ισλανδίας η οποία αυτόν τον καιρό έχει θερμοκρασία περίπου στους 11 βαθμούς Κελσίου, μαζί με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Blue Lagoon, μία λίμνη με πολύ ζεστά νερά που αναβλύζουν μέσα από τη γη!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Hello Iceland 🇮🇸
Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα!
Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική !
Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας».

Δεν άργησαν όμως και πολύ να μοιραστούν μαζί μας ένα πολύ όμορφο βίντεο, με τους δύο ερωτευμένους να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα ζεστά νερά του Blue Lagoon.

Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved