Τανιμανίδης-Μπόμπα: Μοιράστηκαν μαζί μας εικόνες από το απίθανο σπίτι όπου μένουν στην Ισλανδία!
Travel

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Μοιράστηκαν μαζί μας εικόνες από το απίθανο σπίτι όπου μένουν στην Ισλανδία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και μερικές μέρες βρίσκονται στην Ισλανδία απολαμβάνοντας τις τελείως διαφορετικές διακοπές που επέλεξαν για το φετινό καλοκαίρι. 

Μετά από αρκετές εβδομάδες στη Μύκονο όπου έχουν νοικιάσει σπίτι για τη σεζόν μαζί με τις κόρες τους και αγαπημένα τους πρόσωπα, οι δύο ερωτευμένοι είπαν να κάνουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία.

Μάλιστα, αφού χαλάρωσαν στις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται στη διάσημη περιοχή Blue Lagoon με τις θερμές πηγές, είπαν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν καλύτερα το Ρέκιαβικ που τους μάγεψε.

Και επειδή όταν είσαι Σάκης Τανιμανίδης και έχεις γυρίσει τον μισό, αν όχι και παραπάνω, πλανήτη, θέλεις το κάτι τις παραπάνω ως ταξιδιωτική εμπειρία, αποφάσισαν να κάνουν roadtrip, νοικιάζοντας camp, δηλαδή τροχόσπιτο φορτηγάκι με το οποίο και σκοπεύουν να επισκεφθούν κάθε όμορφο μέρος του νησιού. Όπως μάλιστα μας έδειξαν σε βίντεο που ανέβασαν, εκεί τρώνε, εκεί κοιμούνται, εκεί κάνουν μπάνιο, εκεί ντύνονται...

Είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία από ό,τι θα περίμενε κανείς και δείχνουν και οι δύο να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μακριά από όλους και όλα.

Σύντομα βέβαια θα χρειαστεί να επιστρέψουν κυρίως γιατί έχουν ήδη οργανώσει τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους, της Φιλίππα και της Αριάνας οι οποίες όσο μεγαλώνουν γίνονται όλο και πιο χαριτωμένες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι με το σπίτι που τους φιλοξενεί στην Ισλανδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved