Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Εικόνες από το υπέροχο ταξίδι τους στο Ισραήλ!
Travel

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Εικόνες από το υπέροχο ταξίδι τους στο Ισραήλ!

Μαγεμένοι ήταν όταν πρωτοεπισκέφτηκαν το Ισραήλ το 2019 και είπαν να επαναλάβουν αυτό το ταξίδι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας!

Το ζευγάρι, παρά το βαρύ πρόγραμμά τους, θέλησαν να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα και μαζί με φίλους βρέθηκαν στην πρωτεύουσα του Ιρσαήλ, το Τελ Αβίβ για να δουν και άλλα όμορφα μέρη του που δεν είχαν προλάβει την προηγούμενη φορά προφανώς.

Μάλιστα, με το που πάτησαν το πόδι τους εκεί, εντυπωσιάστηκαν από τις ιδιαίτερα υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες που συνάντησαν εκεί και τις ηλιόλουστες μέρες που τους επεφύλασσε ο καιρός.

Περπάτησαν στις πιο ιστορικές συνοικίες της Ισραηλινής πρωτεύουσας, επισκέφτηκαν τις παραδοσιακές αγορές των ντόπιων ψωνίζοντας διάφορα σουβενίρ ενώ δεν παρέλειψαν να γνωρίσουν και την πόλη το βράδυ, πίνοντας το ποτό τους σε cosy μπαράκια του Τελ Αβίβ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν παρέλειψε να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους που έδειξε να τους ανανέωσε και να τους γέμισε με όμορφες αναμνήσεις.
Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε εκείνη από τις περιηγήσεις τους με την παρέα τους στην Ισραηλινή πρετεύουσα:

https://www.instagram.com/p/CmB0Ee8oh3V
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved