Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απολαμβάνει τις διακοπές της στις παραλίες της Καλιφόρνια - Το ίδιο & ο Μόργκαν!
Travel

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απολαμβάνει τις διακοπές της στις παραλίες της Καλιφόρνια - Το ίδιο & ο Μόργκαν!

Μετά από μοναδικές στιγμές στη Χαβάη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην Καλιφόρνια και απολαμβάνει το υπόλοιπο των ξεχωριστών διακοπών που επέλεξε να κάνει και φυσικά με παρέα. 

Η όμορφη δημοσιογράφος η οποία έχει πλέον στο μυαλό της το Survivor All Star ως ένα μακρινό όνειρο αφού ήταν η δεύτερη που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά τον Περικλή Κονδυλάτο, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της στη μακρινή Καλιφόρνια ποζάροντας σε όμορφες προβλήτες δίπλα στη θάλασσα σε μία από τις ωραιότερες και πιο διάσημες παραλίες της πολιτείας η οποία μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στους λάτρεις της σανίδας!

Άθλημα στο οποίο ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι exprert και μάλιστα ανέβασε και εκείνος στόρι από τη συγκεκριμένη παραλία, χωρίς όμως να κάνει pin στην ανάρτησή του.

Όσοι γνωρίζουν όμως, ξέρουν πολύ καλά πως ένας λάτρης του σκι δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός νερού όταν θα βρισκόταν στη συγκεκριμένη παραλία.

Η Ευρυδίκη τις προηγούμενες μέρες ανέβασε και υπέροχες φωτογραφίες της από τη Χαβάη, ένα ταξίδι που έδειξε να τη μαγεύει για τις ομορφιές που επισκέφτηκε και τον τελείως διαφορετικό πολιτισμό που γνώρισε εκεί.

Όσο για την Καλιφόρνια, η Ευρυδίκη δείχνει να έχει ανάγκη να εξερευνήσει όλα αυτά τα μέρη που είχε την τύχη να επισκεφτεί.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γρηγόρης Μόργκαν που συνεχίζει να φημολογείται -δεν έχουν ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι- ότι είναι ζευγάρι μαζί του μοιράζει τη ζωή του τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεναγό από εκείνον.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved