Φαίη Σκορδά: Έτσι θα περάσει το φετινό της Πάσχα! Το ταξίδι που ετοιμάζει με τους γιους της!
Travel

Φαίη Σκορδά: Έτσι θα περάσει το φετινό της Πάσχα! Το ταξίδι που ετοιμάζει με τους γιους της!

Πάσχα 2023: Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται να φύγει σήμερα (13/4), Μεγάλη Πέμπτη για τα βόρεια, εκεί που γνωρίζει πως θα περάσει ένα παραδοσιακό Πάσχα, κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα. 

Έχοντας μαζί τα παιδιά της, τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη, η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία έριξε αυλαία χθες στην εκπομπή της «Πρωινό μας», πήρε τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου έχει τους καλούς της φίλους και θέλει να τους δει λίγο.

unknown_339664055_962122394791408_2020292021964445264_n.jpg

Η συμπρωτεύουσα είναι μία πόλη που η Φαίη Σκορδά λατρεύει και έχει ζήσει πολλά ανέμελα χρόνια κατά το παρελθόν. Οι δεσμοί της με τη Θεσσαλονίκη είναι πολύ δυνατοί και η ίδια θέλει με κάθε ευκαιρία να ταξιδεύει μέχρι εκεί για να συναντήσει καλούς της φίλοι που είναι πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παραμονή της στη Θεσσαλονίκη θα διαρκέσει ελάχιστα αφού ο τελικός προορισμός της θα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, έναν τόπο που έχει άρρηκτα συνδεδεμένο με τις πιο τρυφερές της αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και όχι μόνο.

Παρ' όλο που στο παρελθόν έχει περάσει αυτές τις γιορτινές μέρες και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, η Φαίη Σκορδά βρίσκει τη γαλήνη και την ηρεμία που επιζητά στο χωριό απ' όπου κατάγεται.

Εκεί θα συναντήσει τους γονείς της που ήδη κάνουν τις ετοιμασίες για ένα άκρως παραδοσιακό Πάσχα, όπως κάνουν τόσα και τόσα χρόνια.

Εκεί θα ξεκουραστεί η Φαίη Σκορδά και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα καθώς την επόμενη μέρα η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ θα βγει κανονικά στον αέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved