Η Μαντώ Γαστεράτου εξερευνά τις Αζόρες και οι φωτό που ανεβάζει είναι απλά μαγικές!
Travel

Η Μαντώ Γαστεράτου εξερευνά τις Αζόρες και οι φωτό που ανεβάζει είναι απλά μαγικές!

Ακριβώς το πώς σκέφτονται οι ταξιδευτές του κόσμου όπως είναι και η ίδια, εξηγεί η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο ταξίδι της στις μαγικές Αζόρες. 

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε το φετινό καλοκαίρι να το αποχαιρετήσει με ένα ταξίδι που θα της έμενε αξέχαστο και έτσι βρέθηκε στις Αζόρες, ένα σύμπλεγμα εξωτικών νησιών στην καρδιά του Ατλαντικού ωκεανού, ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική που ανήκουν στην Πορτογαλία και που θέλουν με μανία να επισκεφτούν όλοι οι «ψαγμένοι» τουρίστες. Ανάμεσά τους και η Μαντώ Γαστεράτου η οποία έγραψε σε κάποια από τις πολλές αναρτήσεις της τις τελευταίες μέρες:

«Τα ταξίδια για εμένα είναι η πιο καλή επένδυση που μπορείς να κάνεις στην ζωή σου! Όσα χρήματα και να μαζέψεις, όσα σπίτια κι αν αγοράσεις, όλα τ 'αγαθά του κόσμου να αποκτήσεις τίποτα απ' αυτά δεν θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας απ' τη ζωή. Ενώ τις αναμνήσεις? Μπορείς να ανακαλέσεις στην μνήμη σου όλα όσα έχεις δει, έχεις γευτεί και έχεις γνωρίσει!
Αζόρες Ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ χρόνια και σας τον προτείνω με κλειστά μάτια!».

Και πράγματι πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάποιοι αποκαλούν τις Αζόρες την «Χαβάη της Ευρώπης». Πλούσια βλάστηση σαν να βρίσκεσαι στον Αμαζώνιο, μαγικά φυσικά τοπία και μοναδικές εικόνες, «γεμίζουν» τον ταξιδιώτη και κάνουν το ταξίδι μία μοναδική εμπειρία ζωής. Μαγικές και οι φωτό που ανέβασε η Μαντώ Γαστεράτου που θα σας κάνουν να... ζηλέψετε. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved