Τανιμανίδης-Μπόμπα: Το ταξίδι στο Λονδίνο, η βαρκάδα στον Τάμεση & η επανένωση με την αδελφή της
Travel

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Το ταξίδι στο Λονδίνο, η βαρκάδα στον Τάμεση & η επανένωση με την αδελφή της

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο που διανύουμε στη Μεγάλη Βρετανία και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, κάτι που προφανώς είχαν ανάγκη και οι δύο. 

Το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στο Λονδίνο και να απολαύσει μοναδικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Χθες, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε και το πρώτο βίντεο από εκεί, με την ίδια να αποκαλύπτει πως ετοιμάζονταν να φύγουν για μία βαρκάδα στον Τάμεση. Η ίδια μάς ενημέρωσε για τον μουντό καιρό που καθιερωμένα επικρατεί στο Λονδίνο ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης έδειχνε να είναι πολύ cool.

Το ίδιο βράδυ, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφία με την αδελφή της Ελίνα η οποία εδώ και καιρό ζει στο εξωτερικό και ασχολείται με την υποκριτική. Οι δύο αδελφές είχαν καιρό να τα πουν από κοντά και φυσικά είχαν πολλά να πουν. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε και μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την αδελφή της, στην οποία απεικονίζονται να είναι αγκαλιά. Η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Επανένωση. Αδερφικές αγκαλιές».

mpompas.jpg

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε εκείνη από το Λονδίνο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved