Ηλέκτρα Αστέρη: Το ταξίδι στην Μπρατισλάβα και η φωτογραφία που μας συγκίνησε
Travel

Ηλέκτρα Αστέρη: Το ταξίδι στην Μπρατισλάβα και η φωτογραφία που μας συγκίνησε

Ταξίδι στην όμορφη και παγωμένη Σλοβακία έκαναν για τις ανάγκες της εκπομπής Happy Traveller ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη και οι εικόνες που ανέβασαν στα social media από εκεί είναι πραγματικά μοναδικές. 

Μετά από το ταξίδι τους στην Τσεχία και λίγο νωρίτερα στη Βιέννη, το ζευγάρι που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με την εκπομπή που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, οι δυο τους βρέθηκαν στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Έναν προορισμό που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής όπως η Βιέννη για παράδειγμα, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι όμως το ίδιο όμορφος.

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας, αν και γονείς δύο κοριτσιών, έχουν διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμά τους και τη ζωή τους προκειμένου να συνδυάζουν τα πάντα. Και δείχνουν να τα καταφέρνουν μία χαρά, απολαμβάνοντας συγχρόνως και τα ταξίδια τους σαν να ήταν απλοί τουρίστες.

Η Ηλέκτρα μάλιστα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τους προορισμούς τους, όμως σε αυτήν την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Μπρατισλάβα δεν ήταν τόσο οι ομορφιές της που μοιράστηκε μαζί μας όσο μία εικόνα που συγκίνησε όχι μόνο εκείνη αλλά και όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης απαθανάτισε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κρατιόταν χέρι χέρι και έγραψε στη φωτό:

«Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Δύο χέρια ενωμένα. Γιατί η αγάπη όλα τα νικάει. Και δεν νικιέται».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved