Η Μπεκατώρου ξετρελάθηκε με το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη - Επέστρεψε αλλά το μυαλό της παραμένει εκεί

H Μαρία Μπεκατώρου έκανε με τον σύζυγό της ένα υπέροχο ταξίδι στην Ταϊλάνδη. 

Travel

Η Μπεκατώρου ξετρελάθηκε με το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη - Επέστρεψε αλλά το μυαλό της παραμένει εκεί

Ίσως ένα από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής της έκανε στην Ταϊλάνδη η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν την περίοδο των γιορτών σε έναν τέτοιο εξωτικό προορισμό. 

Το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει ξεχωριστά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή χώρα της Ασίας η οποία απαιτεί τουλάχιστον δέκα ώρες πτήσης από την Αθήνα.

Άξιζε όμως τον κόπο αφού η Μαρία Μπεκατώρου δείχνει να έχει ξετρελαθεί με τις ομορφιές που συνάντησε εκεί.

Μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν το White Temple, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ναούς του Pa O Don Chai ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Chiang Rai. Κάτι άλλο επίσης που την εντυπωσίασε ήταν όταν βρέθηκε στον ναό Wat Sa Si που επίσης φημίζεται για την ιστορία του και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και άλλα όμορφα και ξακουστά μνημεία της χώρας ενώ δεν παρέλειψε να γευτεί και την τοπική κουζίνα όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα έντονα και πολύ συχνά spicy μπαχαρικά ενώ δεν λείπει ποτέ από το γεύμα το ρύζι.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος επέστρεψαν χθες από αυτό το ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, όμως η παρουσιάστρια με τις αναρτήσεις που κάνει, δείχνει να έχει αφήσει την καρδιά της εκεί αλλά και το μυαλό της καθώς πέρασε μοναδικά.

Δείτε φωτογραφίες που συνεχίζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved