Από το Παρίσι στον Ινδικό Ωκεανό – Η Σμαράγδα Καρύδη ανακαλύπτει τη μαγεία της Σρι Λάνκα
Η νέα χρονιά βρίσκει τη Σμαράγδα Καρύδη σε φάση ανανέωσης και εξερεύνησης. Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται αποφασισμένη να γεμίσει το 2026 με εικόνες, εμπειρίες και ταξίδια που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.
Ύστερα από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Αθερίδη, επιλέγει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της σε αποδράσεις που της προσφέρουν νέες παραστάσεις και διαφορετικές κουλτούρες. Αν το πρώτο της ταξίδι για φέτος είχε άρωμα Ευρώπης και ρομαντισμού στο Παρίσι, ο επόμενος σταθμός ήταν εντελώς διαφορετικός: εξωτικός, ζεστός και γεμάτος αντιθέσεις.
Τρομεροί γονείς: Η Δρ. Αντωνίου - Σμαράγδα Καρύδη εισβάλλει στην οικογένεια, κρύβοντας ένα μυστικό

Η ηθοποιός ταξίδεψε στη Σρι Λάνκα και συγκεκριμένα στο Κολόμπο, μια πόλη όπου το παραδοσιακό στοιχείο συνυπάρχει αρμονικά με το σύγχρονο αστικό τοπίο.
Στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού, η Σμαράγδα Καρύδη περπάτησε στο εμβληματικό Galle Face Green, απολαμβάνοντας τη θαλασσινή αύρα και τον παλμό της πόλης.
Μέσα από τις αναρτήσεις της, μοιράστηκε εικόνες από τη ζωντανή παραλιακή ζώνη, πολύχρωμους πάγκους με πλανόδιους πωλητές, τοπικές γεύσεις, χαμόγελα κατοίκων και στο βάθος τον ορίζοντα με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες που καθρεφτίζονται στο νερό.
Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού της αποτέλεσε ένα απρόσμενο στιγμιότυπο, η αλληλεπίδραση ενός ντόπιου με έναν γιγαντιαίο πύθωνα, μια εικόνα που αποτύπωσε με τον φακό της και αποδεικνύει πως στη Σρι Λάνκα η καθημερινότητα μπορεί να κρύβει σκηνές σχεδόν κινηματογραφικές.
Με βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες, η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται πως ξεκίνησε τη χρονιά της με τον πιο δυναμικό και περιπετειώδη τρόπο.
Σμαράγδα Καρύδη: Στο Παρίσι μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της
Κάτι τρέχει με τη... Σμαράγδα! Η νέα ζωή & η σχέση με τον επί 23 χρόνια σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη
Σμαράγδα Καρύδη: Σε νέα σχέση μετά τον Αθερίδη; Η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό