Από τη Σεούλ ως το Λούξορ!Οι φωτό που ανέβασαν Ζουγανέλη & Πρωτοψάλτη από τις διακοπές είναι μαγικές
Δύο ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες μοιράζονται η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αποτυπώνοντας μέσα από εικόνες και λόγια τις εντυπώσεις τους από τη Σεούλ και το Λούξορ αντίστοιχα.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, συνόδευσε τις φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νότια Κορέα με τη φράση: “SEOUL MY SOUL“. Στη συνέχεια περιέγραψε τη μοναδική της εμπειρία στην πόλη, σημειώνοντας:
«Τολμώ να πω πως λίγο γνώρισα την Σεούλ μέσα στην απεραντοσύνη της.
Γυρνάς από γειτονιά σε γειτονιά αμέτρητα χιλιόμετρα και στο τέλος πάλι νομίζεις πως δεν έχεις προλάβει να δεις τίποτα.
Δεν είναι απλώς μια πόλη, είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει μέσα από τους δρόμους της. Κάθε στενό έχει τον δικό του παλμό, κάθε γωνία μια διαφορετική ιστορία. Περπατάς και νιώθεις πως βρίσκεσαι σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, σαν να γυρίζεις σελίδες σε ένα βιβλίο χωρίς τέλος».
Από την άλλη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ στιγμές από το Λούξορ της Αιγύπτου, παρουσιάζοντας ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες, εμπειρίες και χρώματα. Η τραγουδίστρια κατέγραψε στιγμές από την έρημο, τον Νείλο και την καθημερινότητα του τόπου, αναδεικνύοντας μια πιο χαλαρή και αυθόρμητη πλευρά της.
Το ταξίδι της περιλάμβανε και πιο βιωματικές εμπειρίες, όπως δραστηριότητες με ντόπιους, αλλά και στιγμές ξεκούρασης και επαφής με το τοπίο, που έδωσαν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στην παραμονή της στην Αίγυπτο.