Travel

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου

Gossip-tv Team

Η εμφάνιση του Έλληνα Τραγουδιστή στην Μόσχα στο πλαίσιο της μεγαλοπρεπούς εκδήλωσης αφιερωμένης στο «Έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016».

Στη Μόσχα ταξίδεψε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τραγούδησε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου , στο πλαίσιο της μεγαλοπρεπούς εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας, της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο πλαίσιο του αφιερωματικούς έτους Ελλάδας- Ρωσίας. Γενικός χορηγός της λαμπερής εκδήλωσης, ήταν το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη».

Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου αυτού χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Ρωσική πρωτεύουσα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε τραγούδια απ' την προσωπική του δισκογραφία αλλά και κλασσικά ελληνικά τραγούδια δίνοντας έντονα χρώμα Ελλάδας στην πολιτιστική εκδήλωση

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved