Travel

Καινούργιου: Ερωτικό διήμερο στην Ύδρα με τον αγαπημένο της!

Gossip-tv Team

Μαγεύτηκε τόσο πολύ από τις ομορφιές της γραφικής Ύδρας που η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο!

Την ίδια ώρα που οι φήμες και το τηλεοπτικό παρασκήνιο οργιάζουν για το μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου στη μικρή οθόνη, η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη άρχισαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του.

Μία από τις πρώτες τους αποδράσεις ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα που φημίζεται για τις ομορφιές και τη γραφικότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έδειξε να μαγεύεται από τα τοπία που αντίκριζε στο όμορφο νησί του Σαρωνικού τόσο που δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από το τοπία που συναντούσε.

Σε πολύ καλή διάθεση και χαλαρή, η Κατερίνα ανέβασε και βίντεο με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο της ο οποίος επίσης λατρεύει να απαθανατίζει με τη φωτογραφική του όμορφα τοπία.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια η οποία σε λίγες ώρες θα πρέπει να επιστρέψει καθώς αύριο το πρωί πρέπει να είναι στο πόστο της στην εκπομπή Ευτυχείτε που παρουσιάζει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved