Travel

Αποκλειστικό: Από το πλατό της Φωλιάς των Κου Κου στη Σαντορίνη για ρομαντικές διακοπές!

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά την αυλαία της Φωλιάς των Κου Κου, έφυγε αμέσως για τη Σαντορίνη μαζί με τη σύζυγο του Μαρία Δήμου.

Όπως είδαμε στα social του Στέφανου, το ζευγάρι έμεινε για 2-3 μέρες στο νησί του ηφαιστείου.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η σύζυγός του είχαν ανάγκη από ξέγνοιαστες διακοπές μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα και ένα ακόμα πιο δύσκολο φινάλε της σεζόν αφού έριξε οριστικά αυλαία και η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην πρωινή ζώνη του Star.

Πάντως, ο ίδιος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ακόμα και όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες τηλεοπτικές του κινήσεις, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα, αναφέροντας το κανάλι της Κηφισιάς ως αρμόδιο για να κάνει τις όποιες ανακοινώσεις.

Εκείνο που έχει ανάγκη, προφανώς, ο ίδιος ο παρουσιαστής είναι να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει για λίγο από την "τρέλα" της δουλειάς και να απολαύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, τη σύζυγό του και τα παιδιά του που είναι για τον ίδιο η απόλυτη προτεραιότητα, ειδικά το φετινό καλοκαίρι.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού είναι από απογευματινή βόλτα στα Φηρά την ώρα του ηλιοβασιλέματος και από βραδινή βόλτα στα μαγαζιά. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved