Travel

Σίσσυ Χρηστίδου: Boat Trip με τους κουμπάρους της σε Πάτμο, Λέρο και γύρω νησιά - Μαγικές εικόνες

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βαλθεί να κάνει το φετινό καλοκαίρι να μοιάζει με μαγικό αφού ήδη έχει «οργώσει» το μισό Αιγαίο και από ό,τι φαίνεται σκοπεύει να το γυρίσει όλο! 

Μετά τη μοναδική εμπειρία που έζησε στη Ρόδο, εξερευνώντας την και με ιστιοπλοϊκό, η Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε για Πάτμο και Λέρο, δύο από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, όχι όμως μόνη αλλά μαζί με τους κουμπάρους της, τον Παύλο Σταματόπουλο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και της επαγγελματικής της ζωής μιας και συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια στις εκπομπές που παρουσιάζει η Σίσσυ, και τη Χριστίνα Κοντοβά.

Η όμορφη παρέα μάλιστα βρέθηκε με σκάφος σε μερικές από τις πιο όμορφες «παρθένες» παραλίες των νησιών ενώ επισκέφτηκαν και τα Μακρονήσια, τα Τιγκανάκια, το Ασπρονήσι και τους Αρκιούς που βρίσκονται πολύ κοντά στην Πάτμο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν σταμάτησε να ανεβάζει εικόνες από τα όμορφα μέρη που εξερευνούσε, δείχνοντας να έχει αφήσει πολύ μακριά τις σκοτούρες και την αγωνία της καθημερινότητας.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε με τις μοναδικές εικόνες από τις διακοπές της που θα μπορούσαν να είναι και... καρτ ποστάλ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved