Travel

Ευγενία Σαμαρά: Το αξέχαστο ταξίδι στην Ιταλία με Μαρία Καβογιάννη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Gossip-tv Team

Το φετινό καλοκαίρι ήταν μαγικό για την Ευγενία Σαμαρά η οποία αποφάσισε να κάνει το ένα μετά το άλλο όλα τα ταξίδια που είχε ονειρευτεί. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία πλέον έχει επιστρέψει στη βάση της, στην Αθήνα και βρίσκεται σε συνεχή γυρίσματα τόσο για το τηλεπαιχνίδι Switch όσο και για τον Σασμό όπου υποδύεται τη Στέλλα, μία όμορφη δικηγόρο, προ ημερών είχε στο πρόγραμμά της άλλο ένα ταξίδι, αυτή τη φορά πιο κοντινό από τα προηγούμενα.

Μην ξεχνάμε ότι η Ευγενία ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να γνωρίσει από κοντά τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές τους ενώ αργότερα έφυγε για το Περού όπου και μαγεύτηκε από τον τόσο διαφορετικό πολιτισμό του.

Μέχρι και στον Αμαζόνιο βρέθηκε να ψαρεύει η όμορφη ηθοποιός η οποία είπε να αφήσει για το τέλος την πάντα όμορφη Ιταλία. Μαζί μάλιστα με τη Μαρία Καβογιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκαν στο Μπέργκαμο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες βόλτες, πίτσες και πολλές μακαρονάδες.

Μαζί τους και ο τραγουδιστής της Όπερας Χάρης Ανδριανός. Όλοι μαζί έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους εκεί, γεγονός που αποτυπώνεται και στο μοναδικό βίντεο που ανέβασε η Ευγενία Σαμαρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα στη λεζάντα του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή θέλει την τρέλα της για να έχει νόημα και η δίκη μου έχει ευτυχώς μπόλικους τρελούς.
Κάπως έτσι γνωρίσαμε το Μπέργκαμο ή Μπουργκάνο κάναμε τις βόλτες μας, φάγαμε μπόλικο ζυμάρι και αγαπηθήκαμε ακόμη πιο πολύ».

Δείτε το παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved