Lifestyle

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας εξήγησε στην κόρη του πως θα γίνει βασίλισσα

Gossip-tv Team

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας γιόρτασε τα 50α γενέθλια του και στην εκδήλωση αυτή τίμησε την μεγάλη του κόρη με το παράσημο του Τάγματος του Χρυσόμαλλου δέρατος.

«Σήμερα, Λεονόρ, κάνετε ένα πολύ σημαντικό και συμβολικό βήμα προς τον μελλοντικό σας ρόλο, που ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου 2014, όταν, με συνταγματικά δικαιώματα, ονομαστήκατε πριγκίπισσα της Αστουρίας και πήρατε τίτλους που παραδοσιακά ανήκουν στον κληρονόμο του ισπανικού θρόνου» της είπε και συνέχισε:

«Ξέρω ότι μπορεί να φανεί πως έχετε πολλές προκλήσεις και ευθύνες για να αντιμετωπίσετε, όλες εξίσου σημαντικές και δύσκολες, αλλά να ξέρετε πως έχετε την υποστήριξη πολλών ανθρώπων που θέλουν το καλύτερο για την Ισπανία, για το Στέμμα και για εσάς. Η οικογένειά σας θα είναι πάντα δίπλα σας, ειδικά η μητέρα σας και η Σοφία, που θα είναι μαζί σας, θα σας στηρίζουν, όπως και οι παππούδες σας και φυσικά εγώ ο ίδιος... Να ξέρετε πως έχετε την πλήρη εμπιστοσύνη μου και ότι είμαι πολύ περήφανος που σας δίνω το Τάγμα του Χρυσόμαλλου Δέρατος σήμερα το πρωί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved