Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα τα παιδιά του και η Σοφία της Ισπανίας - Δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Gossip-tv Team

Στην Ελλάδα βρίσκεται σχεδόν σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο οποίος δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του από την εντατική. 

Η κατάσταση του 83χρονου έκπτωτου μονάρχη κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη μετά το ισχυρό εγκεφαλικό που υπέστη προ ημερών.

Όλοι οι στενοί συγγενείς του βρίσκονται στην Ελλάδα και προσεύχονται για εκείνον. Η αδελφή του, Σοφία, ήρθε από την Ισπανία και μαζί με τους γιους του Κωνσταντίνου, έσπευσαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να προσευχηθούν.

Εκεί βρέθηκαν ο μικρότερος γιος του, Φίλιππος με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ, η γυναίκα του Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ και η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου με τον οποίο έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

Σήμερα είναι η έβδομη μέρα νοσηλείας του Κωνσταντίνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας και η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη και σοβαρή. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον τις τελευταίες μέρες χωρίς ο ίδιος να παρουσιάζει έστω κάποια σημάδια βελτίωσης.

Η αρχή της περιπέτειας

Ο Κωνσταντίνος είχε κάνει μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του πριν από περίπου ένα χρόνο, στον γάμο του μικρότερου γιου του Φίλιππου στη Μητρόπολη Αθηνών με τη Νίνα Φλορ. Η εύθραυστη υγεία του δέχτηκε σοβαρό πλήγμα όταν ο Κωνσταντίνος νόσησε από κορονοϊό. Για λόγους υγείας, ο ίδιος αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι σε Βούλγαρο επιχειρηματία και έγινε μόνιμος κάτοικος Αθήνας.

Τους τελευταίους μήνες και μετά από σοβαρά κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήταν απομονωμένος από όλους και όλα και η τελευταία φορά που τον είδαμε σε δημόσια εμφάνισή του ήταν στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τη σύζυγό του και τις αδελφές του να βγαίνει από κεντρικό εστιατόριο όπου είχε γευματίσει.

Έκτοτε άρχισε να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η υγεία του που οι γιατροί έχουν επισημάνει τις τελευταίες μέρες μετά την εισαγωγή του στην εντατική πως είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved