Lifestyle

Μεταμεσονύχτιες ουρές στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας για να πάρουν το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι

Gossip-tv Team

Ακόμα και μέσα στη νύχτα στήθηκαν στα βιβλιοπωλεία του Ηνωμένου Βασιλείου οι φανατικοί θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι προκειμένου να προμηθευτούν το βιβλίο του με τίτλο «Spare, δηλαδή, Αναπληρωματικός. 

«Μου αρέσει, τον συμπαθώ, συμπαθώ τη βασιλική οικογένεια. Ήμουν εδώ όταν η Νταϊάνα έβγαλε το βιβλίο της. Περίμενα στην ουρά τότε και με χαρά περιμένω και τώρα» είπε μία φανατική θαυμάστρια του πρίγκιπα η οποία είχε στηθεί έξω από βιβλιοπωλείο μέσα τη νύχτα για να πάρει στα χέρια της το βιβλίο που έγραψε και που καταγράφει τη δική του εκδοχή για τους λόγους που τον οδήγησαν στο περιθώριο από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Μία εικόνα που έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στο φως για τη δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα μάλιστα με νέα δημοσκόπηση, η δημοτικότητα του άλλοτε αγαπητού πρίγκιπα έχει πέσει στα «τάρταρα» καθώς το 64% των Βρετανών δεν τρέφουν και τα πιο ευχάριστα αισθήματα στο πρόσωπό του.

Την ίδια ώρα, ένα νέο απόσπασμα από το βιβλίο «Spare» μιλά για τον άγριο καβγά Μέγκαν και Κέιτ την ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την πρώτη.

«Ρίχνει ένα φως στη βασιλική οικογένεια και προκαλεί ενδιαφέρον. Ποιος δε θέλει να μάθει λίγα παραπάνω;» λένε οι φιλικά προσκείμενοι στον πρίγκιπα Χάρι οι οποίοι θέλουν διακαώς να διαβάσουν από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα το βιβλίο.

«Για την Μεγκ, τον Άρτσι και την Λίλι… και, φυσικά, για τη μητέρα μου», αναφέρει η αφιέρωση και οι σελίδες σιγά σιγά αρχίζουν να ξετυλίγουν τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι, έτσι όπως αυτός τη βίωσε.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν σταματάει να δίνει συνεντεύξεις το τελευταίο διάστημα, θέλοντας προφανώς να ανεβάσει ακόμα παραπάνω τις πωλήσεις του βιβλίου του. Μετά το ITV και το CBS, με την εκπομπή 60 Minutes σειρά είχε το ABC και ο δημοσιογράφος Μάικλ Στράχαν ο οποίος μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν θεωρεί ότι και εκείνος έχει την ευθύνη της ρήξης της σχέσης του με τον αδελφό του Γουίλιαμ.

«Σίγουρα έχω, είμαι σίγουρος. Αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τι προσπάθειες έχω κάνει να λύσω τις διαφορές μας ιδιωτικά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved