Lifestyle

Ο πρίγκιπας Χάρι απειλεί με νέες αποκαλύψεις το παλάτι και απαιτεί «συγγνώμη» από πατέρα και αδελφό

Gossip-tv Team

Μπορεί η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου να αρνείται πεισματικά να κάνει επίσημα δηλώσεις ή να αντιδράσει σε όλα όσα έχει βγάλει στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι, όμως κύκλοι του παλατιού αναφέρουν ότι υπάρχει πολλή οργή από τα μέλη της. 

«Θα μπορούσα να είχα γράψει όχι 400, αλλά 800 σελίδες», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι διαμηνύοντας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι έχει και άλλα... άπλυτα να βγάλει στη φόρα ακόμα, πέρα από όσα έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τον τίτλο Ρεζέρβα που έχει γίνει ανάρπαστο ανά τον κόσμο αλλά και από όσα είπε στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις του.

Ο ίδιος σχολίασε: «Έγιναν κάποια πράγματα, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εμένα και στον αδελφό μου, και σε κάποιο βαθμό ανάμεσα σε εμένα και στον πατέρα μου, που δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος, γιατί πιστεύω ότι δεν θα με συγχωρούσαν».

«Έτσι και αλλιώς, για ορισμένα που έγραψα ίσως δεν θα με συγχωρέσουν ποτέ. Όμως εγώ είμαι πρόθυμος να σας συγχωρήσω», τονίζει σε συνέντευξή του στην Τelegraph.

Και συνέχισε: «Ελπίζω ότι αντί να λέτε πως παραληρώ και ότι είμαι παρανοϊκός, θα συζητήσετε σοβαρά μαζί μου γιατί θα ήθελα να υπάρξει κάποια ανάληψη ευθύνης. Και μια συγγνώμη στη σύζυγό μου. Ξέρετε τι κάνατε και τώρα ξέρω γιατί το κάνατε. Πιαστήκατε να λέτε ψέματα, ξεκαθαρίστε τη θέση σας...

... Δεν προσπαθώ να γκρεμίσω τη μοναρχία, αλλά να τους σώσω από τους εαυτούς τους. Ξέρω ότι για αυτό που λέω πολλοί θα με “σταυρώσουν”», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved