Lifestyle

Κηδεία τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου: Τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας το τραγούδι «Σαράντα παλικάρια»!

Gossip-tv Team

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: H εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη και πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς προκειμένου να αποχαιρετήσει τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, η σορός του οποίου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Στη Μητρόπολη, η οποία είχε μετατραπεί σε «φρούριο», έφτασε η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το πρωί της Δευτέρας και στις 12 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Ναό πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία.


Μόνο οι 200 προσκεκλημένοι, βασιλείς και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης από 11 κράτη θα βρίσκονται μέσα στον ιερό ναό.

Ο κόσμος που ήταν έξω από τη Μητρόπολη φώναζε διάφορα συνθήματα, ενώ ένας σύλλογος τραγούδησε το δημοτικό τραγούδι, "Σαράντα παλικάρια" αποχαιρετώντας τον με αυτόν τον τρόπο.

Θα ακολουθήσει η ταφή του στα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου. Συγκεκριμένα, στο κοιμητήριο του ναού της Αναστάσεως θα τελεστεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Ακολούθως, όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους υψηλούς προσκεκλημένους της στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ως είθισται στην Ελλάδα, με ψαρικά.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved