Lifestyle

Το διαμέρισμα 250 τ.μ. της Άννας Μαρίας στο Κολωνάκι και το τελευταίο οικογενειακό γεύμα το μεσημέρι

Gossip-tv Team

Ένα τελευταίο γεύμα πριν όλα τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναχωρήσουν από την Ελλάδα για να συνεχίσουν τις ζωές τους απόλαυσαν στο σπίτι όπου ζούσε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές μαζί με την Άννα Μαρία

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, αφότου πούλησαν τη βίλα τους στο Πόρτο Χέλι εγκαταστάθηκαν σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, το οποίο τούς είχε παραχωρήσει καλός τους φίλος.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 250 τ.μ. που βρίσκεται σε μία από τις γειτονιές ελίτ της Αθήνας το οποίο είχε πολύ όμορφη θέα και ήταν ευάερο και ευήλιο.

Εκεί υποδέχτηκε τα περισσότερα από τα παιδιά της και τα εγγόνια της η Άννα Μαρία σήμερα το μεσημέρι (17/1), σε ένα τελευταίο γεύμα της οικογένειας πριν αναχωρήσουν όλοι για να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Από τα πλάνα που είδαμε από το Mega την ώρα της αποχώρησής τους από το σπίτι, στο γεύμα παρευρέθηκαν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, η Θεοδώρα και ο Νικόλαος οι οποίοι μετά πήραν όλοι μαζί πεζοί τον δρόμο για το κεντρικό ξενοδοχείο όπου διέμεναν όλες αυτές τις μέρες. Λίγη ώρα πριν είχε αναχωρήσει για το αεροδρόμιο ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο Αχιλλέας Ανδρέας ο οποίος έπρεπε να φύγει νωρίτερα απ' όλους για να συνεχίσει τις σπουδές του. Επίσης, η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τη Νίνα Φλορ και τον Φίλιππο αναχώρησαν λίγα λεπτά νωρίτερα από τους υπόλοιπους για να βρεθούν στο ξενοδοχείο.

Από εκεί θα έπαιρναν τις αποσκευές τους και ο καθένας τους θα αναχωρούσε για τον προορισμό του, εκτός βέβαια από τον Νικόλαο που από το 2013 ζει μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ στο Καστρί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved