Lifestyle

Στιγμές συγκίνησης στο Τατόι στο τρισάγιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Gossip-tv Team

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα τελέστηκε σήμερα το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι. 

Ο πρώτος που αναχώρησε το πρωί από το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ήταν ο Νικόλαος ο οποίος και έφτασε πρώτος στο Τατόι, με τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρούπολης ο οποίος και τέλεσε το τρισάγιο.

Ακριβώς στις 12,00 το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, συνοδεία περιπολικών. Έφτασαν μαζί ο Παύλος και με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την Άννα Μαρία η οποία έδειχνε συντετριμμένη. Το παρών έδωσαν επίσης η μεγαλύτερη κόρη του τέως βασιλιά, Αλεξία μαζί με τη θεία της, επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία ενώ ακολούθησαν τα βανάκια με τα εγγόνια του, την Τατιάνα Μπλάτνικ, και τη μικρότερη αδελφή του Κωνσταντίνου, την Ειρήνη.

Η οικογένεια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί την παρουσία κόσμου ή τηλεοπτικών συνεργείων στην τελετή γι' αυτό και τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα.

Λίγο αργότερα η οικογένεια βρέθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη και ύστερα περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και η κόρη τους Μαρία Ολυμπία μπήκαν κάποια στιγμή σε ένα φαρμακείο για να ψωνίσουν.

Αγορά ακινήτου στα Βόρεια Προάστια και η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την κηδεία

Σύμφωνα με το Mega, ο Παύλος έχει πάρει οριστικά την απόφαση μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ να εγκατασταθούν στην Αθήνα και φέρονται να βρίσκονται προς αναζήτηση αγοράς ακινήτου στα βόρεια προάστια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Έλληνες επιχειρηματίες φίλοι τους, τούς έχουν προτείνει να παραχωρήσουν δικά τους ακίνητα, για να μείνουν για όσο διάστημα επιθυμούν.

Πάντως, τα διεθνή Μέσα σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα το γερμανικό RTL αναφέρει πως ο διάδοχος του βρετανικού
θρόνου προτίμησε να μαγειρέψει σε φιλανθρωπικό event με παιδάκια, αντί να αποχαιρετήσει τον νονό του. Πρόκειται για event που διοργανώθηκε στην Αγγλία μια μέρα μετά την κηδεία στην Μητρόπολη Αθηνών.

«Την ώρα που πολλοί εστεμμένοι απ' όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, απουσίαζε ένα πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη, o οποίος εθεάθη σε μάθημα μαγειρικής» έγραφε δημοσίευμα του RTL.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved