Lifestyle

Στέψη Καρόλου: Η χρυσή άμαξα του Ιωβηλαίου στο Μπάκινγχαμ

Gossip-tv Team

Στέψη Καρόλου: Όσο περνάει η ώρα τόσο πιο κοντά στη στιγμή που θα στεφθεί βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολο ερχόμαστε. 

Μέχρι στιγμή σήμερα (6/5) το πρόγραμμα για την τελετή στέψης τηρείται κατά γράμμα και στο... δευτερόλεπτο όπως είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και φυσικά όλα τα κανάλια και τα Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τα όσα συμβαίνουν σε ό,τι αφορά τη μεγαλοπρεπή εκδήλωση.

Λίγο μετά τις 12,00 το μεσημέρι κατέφθασε στο παλάτι του Μπάκινγχαμ η χρυσή άμαξα του Ιωβηλαίου που θα σέρνεται από 8 άλογα και η οποία θα μεταφέρει τον βασιλιά στο παλάτι μετά την ενθρόνιση.

Όπως ακούσαμε στο Χαμογέλα και πάλι, η συγκεκριμένη άμαξα δεν ήταν και μεγάλη αδυναμία της Ελισάβετ καθώς τη θεωρούσε πολύ σκληρή για τα δικά της γούστα όμως προσφάτως αναβαθμίστηκε και την επανέφερε ο Κάρολος ο οποίος και θα τη χρησιμοποιήσει μετά τη στέψη και την πομπή που θα ακολουθήσει για να επιστρέψει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στην όλη διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί και η δαμαντένια άμαξα του Ιωβηλαίου που είναι ακόμα πιο στιβαρή, στολισμένη και ακριβή από τη χρυσή.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της άμαξας στο παλάτι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved